Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj

bors
fokhagyma
liszt
kevés étolaj

Elkészítés:
A húst felszeletelem, kiklopfolom. Sózom, borsozom, majd lisztbe forgatom. Kevés olajon hirtelem mindkét oldalát pirosra sütöm. Rászórom az apróra vágott fokhagymát, aláöntök 1/2 dl vizet, és fedő alatt 20 perc alatt puhára párolom. Krumplipürével és salátával tálalom.


A receptet beküldte: Rozália

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás pulykaragu » Sertéskaraj pásztor módra » Böllérkaraj » Ünnepi karajtekercs
» Fokhagymás máj » Fokhagymás sült csuka » Ananászos karajtekercs » Brokkoli fokhagymás vajban
» Csípős babos karaj » Zsályás főtt karaj » Bőrös sertéskaraj sütve. » Karaj tekercs
» Szeletben sült karaj » Töltött karaj » Fokhagymás sült oldalas » Fokhagymás garnéla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.