Tutireceptek.hu fejléc

Fehérpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 rövidkaraj,
só,
zsír,
1 fej hagyma,
5-6 gerezd fokhagyma,
köménymag.

Elkészítés:
A karajt szépen leválasztom a csontjáról, körben megsózom és megszórom köménymaggal.
Tepsibe teszem, két kanál zsírt és egy deci vizet teszek alá, beleteszek egy fej kettévágott hagymát és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd alufóliával letakarva a forró sütőbe tolom.
Fél óra múlva leveszem a fóliát és a pecsenyelével gyakran locsolva szép pirosra sütöm.
A zsírból kivéve hideg helyre teszem, majd pár óra múlva vékonyan felszeletelem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell á la Stik » Padlizsános rakott csirke » Balkáni rakott hús » Zöldséges töltött csirkemell
» Sajtos nyúlcomb » Mézes sörös csirke gyömbérrel » Egzotikus pulykarolád » Jamie Oliver után szabadon
» Görög rántott hús » Ízletes borjúmáj » Zöldséges húspüré » Római ragu
» Isteni husi » Rakott zöldség másként » Bundás csirkecombok » Tepsis hús..


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.