Tutireceptek.hu fejléc

Diós rántott libamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Most egy hízott libamájat készítünk el rántva, annyi különbséggel, hogy a liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába hempergetjük, hanem darált dióba.



Amire szükségünk lesz
libamáj

liszt
darált dió
tojás
petrezselyem
gyümölcsök

Elkészítés:
Szeleteljük fel a libamájat, ne vágjuk túl vékonyra, sózzuk meg.
A liszt és a tojás után nem zsemlemorzsába, hanem darált dióba fogjuk meghempergetni a libamájat. Kb. 180 fokos olajba rakjuk bele, süssük meg.
A rántott zöldpetrezselyem készítése egyszerű: rakjuk a forró olajba a petrezselymet, tálaláskor rakjuk a libamáj tetejére. Befőttet, friss gyümölcsöt rakhatunk még mellé, akár nyersen vagy kompótként.


http://videosmart.hu/video/dios-rantott-libamaj-keszitese?s=58


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Laktató tojás rántotta » Rántott busa » Libamáj baconban » Görög rántott hús
» Rántott ananász » Olaszos rántott hús » Parmezános rántott surimi » Hamis rántott csirkecombok
» Rántott velő körettel » Libamájas saláta » Rántott pulykamell » Olaszos rántotta
» Sütőben sült rántott hús » Rántotta tekercs » Rántott palacsinta 2 » Krumplis rántotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.