Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemájjal töltött karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg karaj
3 db csirkemáj
10 dkg gomba
só,bors
fűszerkeverék

Elkészítés:
A karajt kicsontozom(jó lesz a csont levesnek), a közepét hosszában átszúrom.A gombát sózom,borsozom és megpárolom, a csirkemájat forró olajon átforgatom. Összekeverem a gombát és a májat, utánafűszerezem, és a karajba töltöm. A húst megszórom fűszersóval és fóliával lefedve puhára párolom, majd fólia nélkül pirosra sütöm a sütőben.


A receptet beküldte: siti

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros-tejfölös karaj » Baranyai töltött szűz » Sertéskaraj pásztor módra » Sajttal töltött kiflik
» Töltött mángold » Szójaszószos karaj » Almával töltött camembert » Tejszínes sajtos karaj
» Töltött csiga » Hússal töltött alma » Töltött zsemle - 2 » Vecsési töltött hús
» Galyasági töltött paprika » Rakott karaj katamamamódra » Káposztával sült karaj » Elzászi töltött dagadó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.