Tutireceptek.hu fejléc

Elzászi töltött dagadó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg dagadó
35 dkg savanyú káposzta
8 dkg sonka
sárgarépa
fehérrépa
2 dl sör
2-3 evőkanál olaj
1 babérlevél
kakukkfű
őrölt bors


Elkészítés:
A dagadót felszúrjuk úgy, hogy tölthető legyen.

A káposztát hideg vízben kimossuk, majd összekeverjük a kockára vágott sonkával, a karikára szelt répákkal, a babérlevéllel, a kakukkfűvel, a borssal, sóval.

Ezzel a dagadót megtöltjük, a nyílást összetűzzük, majd a húst megsózzuk.

Tepsibe tesszük, forró olajjal leöntjük, sütőben sörrel locsolgatva sütjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött karalábé (Update1) » töltött pulykamell » Káposztával töltött dagadó » Töltött tojás (garnélával)
» Lecsóval töltött karaj » Töltött paprika » Hagymás töltött tojás » Gombás töltött cukkini
» Kölessel töltött cukkini » Húsos töltött gomba » Töltött csirkecomb sajtal » Töltött laska
» Töltött gomba "Vera módra" » Töltött krumpli zsemlyével » Töltött hagyma » Madra töltött káposztája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.