Tutireceptek.hu fejléc

Csipkebogyó bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg szárított csipkebogyó
1 l száraz vörösbor

Elkészítés:
A csipkebogyót vágjuk ketté, majd öntsük le a borral. Hagyjuk ázni 2 hétig, majd szűrjük le. Napi 2 dl stimulálja az emésztést, magas a C-vitamin tartalma és segíti a vérkeringést.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipkebogyó befőtt » Csipkebogyós limonádé » Csipkebogyó lekvár » Csipkebogyólikőr
» Csipkebogyóbor » Jeges tea mentával » Ananászlimonádé » Bitter Mint
» Egészségital » Hókuszpókusz banános tej » Manhattan Dry » Fruit Squas
» Fűszeres narancslikőr » Gyümölcsös pezsgő » Mississippi Long » Mandulatej tojáslikőrrel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.