Tutireceptek.hu fejléc

Csicsóka fasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
10-12 db közepes csicsóka
liszt
ízlés szerint: őrölt bors,
vegamix,
só,
petrezselyem,
fokhagyma
olaj,
vagy ghí a kisütéshez,
vagy a tepsi kenéséhez.

Elkészítés:
A csicsókát, amit jó alaposan megtisztítottunk, kefével megsúroltunk lereszeljük, kicsit megsózzuk, és állni hagyjuk pár percig, ezután a levétől kinyomkodjuk. Hozzátesszük a lisztet és ízlés szerint a fűszereket, amit természetesen tovább variálhatunk. ( pl. vöröshagyma, snidling…)
Alaposan összegyúrjuk, gombócokat formázunk belőle, majd kicsit ellapítjuk. Süthetjük forró olajban, vagy tepsiben, mindkettő nagyon finom

Tanácsok:
A tepsisnek nagy előnye, hogy nem szívja tele magát zsiradékkal. A reszelésből kimaradt csicsóka darabokat, forró ghíben meg lehet sütni Bármilyen főzelék mellé kiváló feltét, de egy hatalmas adag salátával is nagyon finom!


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olaszos göngyölt fasírt » Fasirt falatkák » Csicsókás keksz » Sajtos cukkini fasírt
» Burgonyán sült fasírt » Ízletes fasírt » Halfasírt golyócskák » Hamis Fasírt
» Csicsókakrémleves baconnal » Burgonyafasírt » Amerikai töltött fasirt 2 » DiétásTökfasírt
» Csicsókakrém » Fasírt leveles tésztában » Fasírt különlegesen » Fasírt másképp


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.