Tutireceptek.hu fejléc

Boros sós rudak recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Hozzávalók:2 deci olaj, 2 deci fehér vagy vörösbor, 1 csomag sütőpor, 1,5 lapos kávéskanál só, pici bors, és annyi liszt amennyit fölvesz a tészta
A tetejére;
1 tojás fehérje a kenéshez
Szezámmag,köménymag vagy szemes mák

Elkészítés:
Elkészítése:Az olajat,bort,sót,sütőport,borsot egy tálban összekeverjük és fokozatosan adjuk hozza a lisztet,se túl puha se túl kemény ne legyen a tészta.
1-cm vastagságúra kinyújtjuk a tésztát kis rudakat vágunk ki belőle,megkenjük tojás fehérjével es megszórjuk szőlőmaggal vagy köménnyel vagy szemes makkal.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Nagyon finom és sok van belőle


A receptet beküldte: marcipanbaba 34

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros máj » Gombás vörösboros tokány » Vörösboros vadpörkölt » Sajtos rudak 2.
» Mogyorórudak » Ketchupos-fehérboros hús » Bíboros kehely » Zabpelyhes sajtos rudak
» Mecseki boros csülök » Gyümölcsös rudak » Brokkoli boros bundában » Túrós rudak
» Tejfölös- sajtos rudak. » Fehérboros csülöksült » Vörösboros nyúlgerinc » Puha mézesrudak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.