Tutireceptek.hu fejléc

Bárányleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25 dkg báránycomb
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó)
1 kisebb fehér paprika
1 dl tejszín
1 citromkarika

bors
morzsolt tárkony

Elkészítés:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bárányleves » Hideg szilvakrémleves » Egyszerű tejleves » Sárgabarack krémleves
» Gyors gofri :) » Ázsiai csirke saláta » Zöldségleves marhahússal » Tökös fejtett bableves
» Birsalmaleves mazsolával » Madridi gazpacho » Zöldséges korhelyleves » Kókuszos szelet
» Nyári sárgadinnye leves » Gyömbéres vegyes saláta » Virslis tarhonya leves » Burgonyakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.