Tutireceptek.hu fejléc

Baglyos aszaltszilvás leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók:
fél kiló füstölt disznóhús
2 evőkanál rizs
1 sárgarépa
15 szem aszalt szilva

rántás (liszt,zsír,cukor)
tejföl

Elkészítés:
Elkészítés:
Feltesszük főni a füstölt húst.
A répát zsíron megpároljuk és ha a hús megfőtt,összeöntjük.
Megmossuk a rizst és azt is hozzátesszük.
Hozzátesszük az aszalt szilvát is.
Rántást készítünk,egy kevés cukrot teszünk hozzá (én glukononnal csináltam) és hozzáöntjük a leveshez. Fűszerezünk.
Újra felfőzzük és ha kész,tejföllel tálaljuk.

Igazán érdekes ízű így együtt az egész :)


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecsontleves » Gombaleves magyarosan » Korhely bableves » Pikáns pacalleves
» Diétás leves » Mandulás édes tejleves » Vöröslencse leves. » Gazpacho leves
» Pacalgombócleves » Sárgaborsóleves » Hideg banánkrém leves... » Őszibarack-krémleves 1
» Kertifőzelék leves » Kapros céklakrémleves » Sajtos búzagaluska leves » Kelbimbó krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.