| Zelleres-gombás melegszendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: - kb. 40 dkg gomba - 1-2 dl tejszín - 2 fej vöröshagyma - 4-5 gerezd fokhagyma - vaj - 1 nagy fej zeller - só - fehérbors - rozmaring - kevés liszt vagy keményítő - reszelt sajt Elkészítés: Az apróra vágott zöldségeket a fűszerekkel vajon megpirítjuk, kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk. Tejszínnel felöntve behabarjuk. A kész szendvicskrémet a kenyérszeletekre kenjük, megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig grillezzük. Tanácsok: Ez az adag egy nagy tepsit megtölt kenyérszeletekkel (persze attól függ, ki mennyit tesz a kenyérre). És nagyon laktató. A receptet beküldte: gyopár Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |