| Zebra keksz receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 cs. Albert keksz 1 cs. csokoládés pudingpor 2,5 dl tej 1 dl kávé 2 evők. kakaópor 20 dkg porcukor 20 dkg vaj 4-5 evők. kókuszreszelék Elkészítés: A pudingport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük úgy, hogy 2,5 dl tejet, 1 dl kávét és 2 evők. kakaót adunk hozzá. Lehűtjük. Közben a vajat a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt masszát hozzáadva, krémesre keverjük. Minden keksznek megkenjük az egyik felét és szépen egymás után tapasztjuk őket. Kígyóformát kapunk, amit még kívülről bevonunk a maradék krémmel és kókuszreszelékben megforgatjuk. Fóliával letakarva 1 napra a hűtőbe tesszük. Szeletelése ferdén történik. A receptet beküldte: holdfény77 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |