| Update lángos receptHozzávalók: 150ml víz 250gr update liszt süteményekhez 100ml tej 50gr burgonya pehely 20gr élesztő csipet só olívaolaj Elkészítés: A burgonyapelyhet áztasd a vízbe. Az élesztőt egy kanál liszttel langyos tejben keverd simára, futtasd fel. Ezt keverd össze a burgonyapehellyel, liszttel, sóval, alapossan dolgozd össze, formálj belőle cipót, és 30fokos sütőben 1órát keleszd. Kicsit olajozd meg a tésztát és kis gombócokat formálj, nyomkodd meg és forró olajban süsd ki mindkét oldalát 2-3 percig. Tanácsok: Ez a recept kicsit eltér mint a könyvben található, de nekem így mindíg sikerül, és olyan az íze mint az "igazinak". Személyes tapasztalat: én ezt ettem egy hétig minden nap vacsorára és 3kg-ot fogytam!! Kalóriatartalom: 121 kcal Szénhidráttartalom: 13,9 gramm Zsírtartalom: 5,6 gramm A receptet beküldte: enci2 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |