| Rumtopf (agglegénykompót) receptItalok, koktélok Hozzávalók: Gyümölcsök, ahogy az év folyamán érnek, cukor, rum. Elkészítés: Veszek egy nagy befőttesüveget (3-5 liter), vagy akinek van erre a célra gyártott mázas cserép RUMTOPF-ja. Beleteszem a megmosott epret, rászórok pár kanál cukrot, majd ráöntök 2 deci rumot, cseresznye, cukor, rum, meggy, cukor, rum,lemegy a nyár, az ősz minden gyümölcsével, cukor, rum, szőlőszemek, cukor rum és kész. Most egy megmosott citrom felkarikázva és türelmesen várni legalább karácsonyig. A leve és a gyümölcse egyaránt felséges pohárkrémre, pudingra, fagyira, vagy csak úgy. A leve a legfinomabb likőr. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:
|