Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarabólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
hozzávalók 4 főre
500 g rebarbara
1 mk kakukkfű
1 tk ánizs
1 zöld citrom, darabokban levágott héja
200 g nád-, barna-, vagy sima cukor
50 ml bodzaszirup/ szörp
400 ml fehérbor
400 ml pezsgő

Elkészítés:
A rebarbarát letisztítjuk, feldaraboljuk, fazékba tesszük a kakukkfűvel, ánizzsal, zöld citrom héjjal, cukorral, felöntjük 5 dl vízzel és 20 percig főzzük.
Szűrön leszűrjük. Hozzákeverjük a bodzaszirupot, majd hűtőbe tesszük.
Ha lehűlt, a fehérborral és pezsgővel keverve fogyasztjuk.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Primadonna » Bodzavirág szörp készítése » Frozen Apple limonádé » Godfather
» Acapulco » Honigflip » Rostos üdítőital » Mayim
» Jack rose » Bermuda Rum Swizzle » Lélekemelő téli ital » Light Strawberry
» Pentecostal » Bosom Caresser » Pomegranate Martini » Eperpálinka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.