Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános-fokhagymás szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kisebb padlizsán,
1 evőkanál mustár,
1 gerezd fokhagyma, lereszelve,
4 levéls zöld saláta,
Rama Harmonia,
4 kisebb szelet barnakenyér.

Elkészítés:
Egy teflon serpenyőt közepesen felforrósítunk, ezalatt a padlizsánt 1 centis szelekre vágjuk, majd a zöldség szeleteket olaj nélkül - le-le nyomkodva - megpirítjuk a serpenyőben.

A megpirult szeleteket kiszedjük és egymás mellé helyezzük egy tányéron, majd vékonyan megkenjük mustárral, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a fokhagymapépet is.

A kenyéreket megkenjük a margarinnal, aztán két szeletre ráhelyezzük a mustáros-fokhagymás padlizsán korongokat, salátalevelekkel megkoronázzuk őket, végül a szendvicset lezárjuk az üresen maradt kenyér szeletekkel, majd mind a két szendvicset csomagolás után másnap reggelig hűtőbe tesszük.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott szendvics 2. » Szendvicsbriós » Spárgás melegszendvics » Serpenyős melegszendvics
» Mascarpone-s szendvicskrém » Vendégváró szendvics » Fincsi szendvicskrém » Pizzás melegszendvics
» Tonhalkrémes szendvics » Amerikai szendvics » Tonhalas szendvicstorta » Melegszendvicskrém
» Olasz melegszendvics II. » Korhelyszendvics » Színes emeletes szendvics » Tojásos szendvics sütőben*


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.