| Padlizsános-fokhagymás szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 kisebb padlizsán, 1 evőkanál mustár, 1 gerezd fokhagyma, lereszelve, 4 levéls zöld saláta, Rama Harmonia, 4 kisebb szelet barnakenyér. Elkészítés: Egy teflon serpenyőt közepesen felforrósítunk, ezalatt a padlizsánt 1 centis szelekre vágjuk, majd a zöldség szeleteket olaj nélkül - le-le nyomkodva - megpirítjuk a serpenyőben. A megpirult szeleteket kiszedjük és egymás mellé helyezzük egy tányéron, majd vékonyan megkenjük mustárral, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a fokhagymapépet is. A kenyéreket megkenjük a margarinnal, aztán két szeletre ráhelyezzük a mustáros-fokhagymás padlizsán korongokat, salátalevelekkel megkoronázzuk őket, végül a szendvicset lezárjuk az üresen maradt kenyér szeletekkel, majd mind a két szendvicset csomagolás után másnap reggelig hűtőbe tesszük. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |