Tutireceptek.hu fejléc

Nem lehet abbahagyni csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
-2 kg csirke
-kb.20 dkg liszt,pirosparika,majoranna,so,bors,foghagyma
-kevés vaj
-voroshagyma
-tejfol
-sajt
-olaj

Elkészítés:
A jol megmosostt csirkedarabokat beleforgatjuk,a fuszerekkel elkevert lisztba,majd vajazott jénaiba rakjuk.Ha marad liszt rászorjuk a csirkére.Rámetéljuk jo boven a hagymát,a reszelt sajtot osszekeverjuk a tejfollel és ráontjuk.Picit olajjal meglocsoljuk.Sutobe,lassu fokon egy orát majd erosebb lángon hogy megpiruljon szép pirosra sutjuk!

Tanácsok:
Jo étvágyat kivánok hozzá!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás, sajtos csirkemell » Jamaicai csirke » Burgonyás-tepsis csirke » Sajtos gombás csirkemell
» Sajtmártásos csirke » Pulao csirke (6 személyre) » Kaukázusi csirkecombok » ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE
» Perui csirke » Rakott csirkemell baconnel » Csirkesaláta / NoSalty » Csirkemaj ananasszal
» Göngyölt csirkecombok » Furcsa csirke. » Csirkemájas csirketokány » Tócsniba sült csírke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.