| Kókuszgolyó (update 2) receptHozzávalók: 10 dkg zabpehely, 30 dkg alma, 10 dkg kókuszreszelék, 2 kávéskanál kakaópor, csipetnyi őrölt fahéj, 50-60 csepp Polisweet. Elkészítés: A zabpelyhet összegyúrjuk a hámozott, finomra reszelt almával, csipetnyi fahéjjal, a kakaóval, a Polisweettel és a kókuszreszelék kétharmadával. Folpackkal letakarva 2-3 órát, de még jobb, ha egy éjszakát hűtőszekrényben pihentetjük, hogy a zabpehely megduzzadjon, az ízek összeérjenek. Nedves kézzel apró golyókat formálunk, megforgatjuk a maradék kókuszreszelékben, majd fóliával letakarva hűtőszekrényben tároljuk a fogyasztásig. Minyonpapírban vagy fogvájóra, szendvicstűre felszúrva kínáljuk. A receptet beküldte: Timcsi80 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |