Tutireceptek.hu fejléc

Cassis pezsgőkoktél recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
20 dkg fekete ribizli
3 evőkanál cukor
0,5 dl vodka
kb. 5 dl száraz pezsgő

Elkészítés:
A megtisztított, megmosott fekete ribizli felét jégkockatartóba tesszük, felöntjük vízzel és 2 órára befagyasztjuk. A maradék fekete ribizliből gyümölcscentrifugában levet nyerünk (vagy szitán átpasszírozzuk). - A cukrot kis lábosba tesszük, felöntjük 4 evőkanál vízzel és kis lángon szirupot főzünk belőle. Ha kihűlt, belekeverjük a ribizlilevet és a vodkát is. - Koktélos poharakba 2-2 ribizlis jégkockát teszünk, hozzáadunk 1-2 evőkanál ribizlis szirupot, majd felöntjük a behűtött száraz pezsgővel.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos pezsgőkoktél » Francia pezsgőkoktél » Cassis likőr » Port Cassis
» Camparis pezsgőkoktél » Epres pezsgőkoktél » Granizado De Cassis » Vermouth Cassis
» Bentley » Mézes bodzaszörp » Szilvás joghurt » Vodka kávélikőrrel
» Alice Spring Fizz » Snow Way » Sierra Margarita » Kávés karamellás tej


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.