Tutireceptek.hu fejléc

Avokádópüré pirítóssal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg avokádó,
25 dkg graham kenyér,
citrom,
tejföl,
só,
fokhagyma,
feketebors.

Elkészítés:
Az avokádót félbevágjuk, magját eltávolítjuk, és villával kikaparjuk a héjából.
Ezután összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és fűszerezzük sóval, borssal.
A graham kenyérből készült pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ajvar pirítóssal » Padlizsánkrém piritóssal » Edes bundas » Húskrém
» Őszi gombás szendvics. » Csicsókakrém » Tarka tavaszi túró » "Gyógy"-halkrém
» Erdélyi padlizsánkrém » Lencsekrém » Sajtos túrókrém » Zöldségpástétom
» Újhagymás melegszendvics » Szerelmes szendvics » Füstölt tofus pirítós » Sajt puding


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.