Tutireceptek.hu fejléc

Zabfalat recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl zabpehely(aprószemű)
2 dl cukor
2 dl liszt
1 kiskanál sütőpor
250 g margarin

Elkészítés:
Össze kell gyúrni a hozzávalókat, lehet ízlés szerint kakaóport vagy bármilyen aromát keverni hozzá. Diónyi gombócokat készítek belőle, majd a kezemben kilapítom és a tepsibe sütőpapírra teszem.
180 fokon sütöm kb 10-15percig.
Mikor kezd barnulni a széle, kiveszem a tepsit, és pár percig hűlni hagyom, majd mikor megszilárdult, kiszedem a tányérba.


A receptet beküldte: vyolett

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabfalatok - házilag » Linzer » Gyümölcsös nyárs » Diétás rizskók
» Darázs fészek » Lúdlábtorta (Kata-féle) » Almás-morzsás muffin » Töltött zsömle
» 10 perces- joghurtos fánk » Karotingolyók » Almalappancs. (gyors) » Házi négercsók
» Hagyományos fánk » Darázsfészek(Kata-féle) » Citromos Keksztorta » Almás rácsos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.