| Virslis rizottó receptEgytálételek Hozzávalók: 4 darab virsli 30 dkg rizs 1 darab sárgarépa 1 darab paprika (piros színű) 1 darab paprika (sárga) 6 fej gomba 15 dkg reszelt sajt 2 dl húsleves (leveskockából is lehet) 2 evőkanál vaj fél fej hagyma fél csokor petrezselyem Elkészítés: Az zöldségeket vágjuk egyforma darabokra. A vajban pirítsuk meg először a hagymát, aztán a sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük bazsalkommal, majd amikor már félig puha, adjuk hozzá a gombát, a paprikát és a felkarikázott virslit. Közben pároljuk meg a rizst úgy, hogy a felöntéshez használjuk el a húslevest is. Keverjük össze az egészet a virslis raguval, és a reszelt sajttal. Tanácsok: A tetejét hintsük meg friss petrezselyemmel. Sajtmártással is kínálhatjuk. . A receptet beküldte: virgo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |