Tutireceptek.hu fejléc

Vagdalt hús tésztában recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya héjában főzve
2 tojás
liszt, só
1 evőkanál olvasztott margarin

60 dkg darált hús
2 tojás
1 áztatott zsemle kinyomkodva
só, tetszés szerinti fűszerkeverék, pl:
őrölt bors, pirospaprika, majoranna, őrölt kömény, petrezselyem

Elkészítés:
Az első négy összetevőt összedolgozzuk, félretesszük.
A maradék anyagot is összedolgozzuk, hosszúkás cipót formálunk belőle.
A krumplis tésztát alaposan meglisztezett felületen akkorára nyújtjuk, hogy a ráhelyezett húscipót teljesen beborítsa. A kis repedéseket, hézagokat nyomkodjuk össze, hogy ne folyhasson ki a húslé.
Sütésre alkalmas edénybe tesszük, a tetejét megkenjük tojással, és közepes lángon kb. 50 percig sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperkrém rétestésztában » Stefánia vagdalt gazdagon » Almás vagdalthús. » Gombavagdalt
» Fasírt leveles tésztában » Tojásvagdalt » Virsli leveles tésztában » Sörtésztában sült cukkini
» Céklás vagdalt » Sonkás tojás sörtésztában » Cukkini ropogós tésztában » Vagdalt -hal- hús egyben
» Ananászkarika bortésztában » Sonka kenyértésztában » Éticsiga sörtésztában » Kelt tésztában sült virsli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.