Tutireceptek.hu fejléc

Update 1 Párolt alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
• 30 dkg zöld alma
• 5 dkg vaj • fahéj
• folyékony édesítőszer
• 1 dl száraz fehérbor
• 1 evő-kanál zabkorpa

Elkészítés:
Kevés vajon pirítsd meg az almát. Mikor már barnul, fűszerezd fahéjjal és édesítőszerrel, majd forgasd át alaposan a serpenyőben. Öntsd fel egy kis borral, aztán tegyél bele zabkorpát.
Ha elforraltad a levét, kész a csemege.


A receptet beküldte: anett59

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós csiga (Update 1) » Párolt csirkemell » Piskóta (update 1) » Update 1 Kávés madártej
» Virslis kiflik (Update 1) » Párolt rák » Lángos (Update1) » Vanília Dream Update1
» Fahéjas elalvás Update1 » Csokis keksz (update 2) » Párolt-sült oldalas » Párolt káposzta finoman
» Indiai párolt sertésragu » Update 1 Almás pogácsa » Narancsos update kalács » Sajtos sertéskaraj Update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.