Tutireceptek.hu fejléc

Tejszín krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 dl tejszín, 1 mokkáskanál só és ugyanannyi cukor

Elkészítés:
A tejszínt szobahõmérsékleten hagyom savanyodni (ez a tejszín frissességétõl függõen 1-3 nap), majd géz- vagy ritka szövésû zsákocskába öntöm. Aláteszek egy edényt, ami a levét felfogja. Ha már nem csöpög, készen van a krémsajt, amit formába teszek és lefedve tárolom a hûtõszekrényben. (Ha a tejszín véletlenül savanyú, így szoktam hasznosítani.)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes mustáros hús » Tejszínes kukorica leves » Tejszínes csirke és tojás » Tejszínkrémtorta
» Tejszines sajtoscsirkemell » Tejszines meggytorta » Tejszínes rakott zöldség » Tejszínes pulykamell
» Tejszines hús 4 személyre » Tejszínes kocka2 » Tejszínes sült halfilé » Tejszínes Málnatorta
» Tejszínes karalábéleves » Sonkás tejszínes tészta » Tejszínes pulykahús » Tejszínes gombaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.