Tutireceptek.hu fejléc

Szarvaspacalleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg szarvaspacal,
1 kg marhacsont,
2 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 sárgarépa,
1 petrezselyem,
1 zeller,
1 nagy fej hagyma,
bors,
só,
ecet.

Elkészítés:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom.
A csonttal és a zöldségekkel együtt puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
A csontokat kidobom, a zöldségeket pedig áttöröm, vagy turmixolom.
A lében összeforralom a pacalt, ecetezem, borsozom, sózom, ha kell.
Majd forrón ráöntöm a levesestál aljára tett tejföllel összekevert tojássárgájára.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Könnyű kukorica leves » Görcs leves » Bajor májgombóc » Cibere leves egyszerüen
» Gyergyói gulyásleves » Csokis fondant!Egyszerű! » Aratóleves bográcsban » Gombás sonkaleves
» Pudingos gyümölcsleves » Tárkonyos leves » Egyszerű savanyú krumplileves » Gizitől fehér csokis süti
» Ropi, sajtos pálcika » Méregtelenítő leves Borscs » Narancsos sárgadinnyeleves » Zöldségtorta mandulával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.