Tutireceptek.hu fejléc

Sajtkrém eperrel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
400 g krémsajt
5 g vaníliás cukor
80 g porcukor
300 g eper
1 cl triplisec
2 dl tejszín
8 db babapiskóta

Elkészítés:
A krémsajtot a vaníliás cukorral az áttört eperrel kikeverjük és a likőrrel ízesítjük.Cukrozott tejszínhabbal lazítva talpas poharakba téve jól lehűtjük.Tejszínhabbal és szép eperszemekkel babapiskótával díszítjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pannacotta eperrel » Mexikói sajtkrémleves » Fokhagymás sajtkrémleves » Köményes-paprikás sajtkrém
» Sajtkrém mártás » Sajtkrémes-gombás levél » Sajtkrém zsírszegényen » Olasz sajtkrém
» Sajtkrémes csirkemell » Bajoros sajtkrémleves » Uborkasaláta eperrel » Tejesdara eperrel.
» Creme brulée eperrel » Almás-diós sajtkrém » Avokádókrém sajtkrémmel » Répa torta sajtkrémmel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.