Tutireceptek.hu fejléc

Rizses hús egyszerűen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg lapocka
2 nagy fej vöröshagyma
só, pirospaprika, olaj
2 dl rizs

Elkészítés:
Pörköltalapra tesszük a kockákra vágott húst, s rövid lében pároljuk. Kevés vizet öntsünk alá, mert a mai húsok tele vannak vízzel. :( Ha a hús puha, hozzákeverjük a jól megmosott, leszűrt rizst, felöntjük 4-5 dl vízzel, elkeverjük, s gyenge tűzön készre pároljuk.
(A felforrás után már ne kevergessük!)

Tanácsok:
Tetszőleges savanyúsággal kínáljuk. Cékla, uborka, stb., ki mit szeret.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halászlé egyszerüen » Sajtgolyó egyszerűen » Paprikakrém egyszerűen » Zellerkrémleves egyszerűen
» Almás süti - egyszerűen » Sült rizseshús » Anna Rizses húsa » Sertésragu egyszerűen
» Gombás csirke egyszerűen » Bolgár rizseshús » Sajtleves egyszerűen » Rizses szelet
» Rizses gombaleves » Paella - egyszerűen » Töltött alma egyszerűen » Lencsesaláta egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.