Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes hagyma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 fej hagyma l dl olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors, vaj.

Elkészítés:
A hagymát forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd párpercig lefedve főzzük. Lecsöpögtetjük és félbevágjuk, vágási felületével felfelé egy kivajazott tepsibe rakjuk. Sózzuk borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal és középmeleg sütőben egy órán át sütjük. A petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.(gazdagíthatjuk reszelt sajttal is).


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymaleves » Fokhagymás spagettisaláta » Hagymakrém leves » Majonézes fokhagyma
» Újhagymás-retek-saláta » Fokhagymás sajtkrémleves » Fokhagymás diós pogácsa » Póréhagymás krumplileves
» Hagymaleves mikróban » Almás-hagymás saláta » Fokhagymás tejfölös kifli » Fokhagyma-krém-leves
» Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás amúr » Fokhagyma mártás » Hússal tőltötthagyma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.