| Penne carbonara receptTésztafélék Hozzávalók: 1 doboz penne (Bertolli) 25 dkg bacon 3 gerezd fokhagyma 2 tojás só, olaj Elkészítés: Scikokra vágjuk a bacont és zsírjára sütjük. Amikor lekapcsoltuk alatta a gázt, belenyomjuk a fokhagymagerezdeket. Beletesszük egy zárható tetejű tálba (jénai). Ráütünk két tojást, összekeverjük. Kifőzzük a penne tésztát sós vízben (egy kanál olajat is teszünk bele, nehogy a tészta összeragadjon). Ráöntjük a tésztát az alapanyagokra, összekeverjük és lezárjuk pár percre, amíg a tojás "ráfő" a tésztára. Jó étvágyat! Elkészítési idő: 15 perc A receptet beküldte: alibenkuka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |