Tutireceptek.hu fejléc

Parajgaluska recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2 tojás
tej
25 dkg parajpüré
5dkg vaj
10 dkg sajt


Elkészítés:
A lisztből a tojásokkal a szokott módon galuskát készítünk,de víz helyett tejjel keverjük el, majd teszünk bele 1/4 kg parajpürét is.Laza tészta legyen,amiből forró vízbe galuskát szaggatunk és kifőzzük. Ha megfőtt, szűrőkanállal kiszedjük, forró vajba forgatjuk, és reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Mariann63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Svéd burgonya » Zöldségropogós sajtmártással » Burgonya csók » Medvehagymás burgonya
» Kakukkfüves gombás kuszkusz » Hagymás törtkrumpli » Sajtos sült burgonya » Sonkás krokett
» Párolt káposzta finoman » Spenotos krumpli » Sárgarépa angolosan » Tepsis hagymás krumpli
» Aszpikos finomság » Galuska burgonyával. » Sajtos-burgonyás golyók » Majonézes krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.