Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos-sajtos csiga recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
Tésztához:
60 dkg liszt
1 tojás
1 teavaj (10 dkg)
1 kefir
1 kefires pohár tej
1 tk só
1 száritott élesztő
2 ek szezámmag
1 mk cukor

Töltelék:
10 dkg kolbász
2 ek tejföl
15 dkg füstölt sajt reszelve
1 tojás
1 kis fej lilahagyma
2 ek ketchup
1kk paprika
Őrölt kömény

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a kenyérsütő gép üstjébe mérem és hagyon a gépet dolgozni. Közbe na kolbászt apritom, öszekeverem a többi hozzávalóval, hagyom melegedni amig a tészta kel.

Ha megkelt a tészta fél cm vastagra, téglalap alakúra nyújtom, majd rákenem a tölteléket. Feltekerem és a kakós csigához hasonlóan kb. 2 cm-es gurigákra vágom. 20 db csiga lesz belőle.

180 fokon 25 perc alatt sül készre.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos és mandulás csiga » Sajtos csiga másképp » Kókuszhabos csiga » Kókuszos csiga
» Csiga rizottó » Kakaós Csiga kenyérsűtőben » Pizzás csiga Emyke módra » Paleolit kakaós csiga
» Pizzás csiga » Édes csiga » Kedvenc kókuszos csiga » Sütőtökös csigák
» Isteni sajtos csiga » Diós csiga » Kolbászos-sajtos buci » Tepertős csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.