Tutireceptek.hu fejléc

Kókuszos-kakaós kevert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához:

30 dkg liszt
20 dkg cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 tojás
1 dl olaj
2 ek kakaópor
3-4 ek kókuszreszelék
tej

Krémhez:

25 dkg vaj vagy Rama margarin
4 ek nutella
10-15 dkg porcukor
2-3 dl habtejszín

Elkészítés:
A tésztához való alapanyagokat egy tálba rakjuk a tej kivételével. Annyi tejet öntünk hozzá,hogy piskóta állagú legyen. Simára keverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben kb.170 fokon 25-30 perc alatt megsütjük.Kirakjuk hűlni.Ha kihűlt kettévágjuk. A krémhez a vajat porcukorral habosra keverjük,majd hozzáadjuk a nutellát. A kihűlt tésztára kenjük. A tejszínhabot kemény habbá verjük és a krém tetejére kenjük.A tészta felső részét ajánlatos egyforma szeletekre vágni,mielőtt rárakjuk a tejszínre,mert összenyomhatjuk szeletelés közben.Legalább 1 órára tegyük hűtőbe.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarka, kevert süti » Kevert almás » Kakaós kevert » Tarka kevert kuglóf
» Gyümölcsös kevert sütemény » Kevert zserbó » Omlós kevert kocka » Kikevert kakaó
» Túrós kevert » Kefíres kevert » Fűszeres kevert kocka » Egyszerű kakaós kevert
» Banános kevert sütemény » Habos almás kevert süti » Kevert sütemény » Mákos diós kevert


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.