Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás libafarhát recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 libfarahát
1 vöröshagyma
25 dkg tarhonya
60 dkg savanyú káposzta
1 gerezd fokhagyma

törött bors
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A libafarhátat feldaraboljuk,és az apróra vágott hagymával egy kanál olajon kevés vizet öntögetve alá,fedő alatt pároljuk.Sóval ,borssal és tört fokhagymával ízesítjük.Közben elkészítjük a tarhonyát.Ha a libafarhát félig megpuhult hozzáadjuk a káposztát felöntjük vízzel és lassú tűzön addig pároljuk fedő alatt amíg a káposzta megpuhul.
Tálaláskor mellé adjuk a tarhonyát.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúkáposztás hús » Káposztás böllértokány » Káposztás harcsa » Rántott káposztaszeletek
» Kelkáposztás krumplileves » Almás káposztasaláta » Káposztás malachús » Káposztás sztrapacska
» Káposztás csiga » Káposztasaláta 2 » Isteni káposztasaláta » Káposztás gombóc...
» Káposztás-virslis kifli » Káposztás parasztsaláta » Káposztasaláta » Kelkáposztás csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.