Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós aranygaluska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tej,
finomliszt,
6 db tojás,
olaj a kisütéshez,
kakaó,
porcukor.

Elkészítés:
A tejet felforraljuk és még melegen hozzáöntünk annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk.
Ezt csomó mentesre kikeverjük, ha kihűlt a 6 db tojást bele ötjük és elkeverjük.
Ezután feltesszük az olajat melegedni.
Ha már forró az olaj evő kanállal szaggatunk bele a tésztából.
Fedővel sütjük, minkét oldalát pirosra.
Ha megsült még melegen kakaós porcukorba megforgatjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós fenyő » Gyors kakaós csiga » Kakaós-krémsajtos felfújt » Kakaós muffin - diétásan
» Kakaóscsiga datolyával » Aranygaluska almapürével » Vaníliakrémes kakaós süti » Kevert kakaós sütemény
» Kakaóscsiga » Meggyfelfújt kakaós habbal » Kakaós, francia palacsinta » Bögrés kakaós kocka
» Kakaós-gyümölcsös torta » Kakaós-cseresznyés piskóta » Aranygaluska Anikó módra » Kakaós-túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.