Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:
2 nagy csirkemell
50 dkg kajszibarack
5 dkg vaj
2 dl húsleves
1 evőkanál liszt
cukor


Elkészítés:
A kifilézett csirkemellet vágd apró darabokra, sózd meg, vajon párold meg, majd süsd pirosra. A lisztből vajjal készíts világos rántást, add hozzá a csirkemellet, és egy kevés cukorral barnítsd meg. Öntsd fel a húslevessel, és 10 percig forrald lassú tűzön. A meghámozott barackokat vágd félbe, magozd ki, és add a csirkemellhez. Lassú tűzön forrald.

Tanácsok:
Forrón tálald, párolt rizst adj hozzá köretnek.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cicumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás pórés csirkemell » Fincsi csirkemell » Karamellás-csirkemell » Csirkemell "izé"módra
» Csirkemell pehelybundában » Sajtos gombás csirkemell » Édes csirkemell » Parmezános csirkemell
» Csirkemell salátával » Csirkemell eperszósszal » Joghurtos csirkemell » Epres csirkemell rolád
» Sült rakott csirkemell » Thai zöldséges-csirkemell » Tepsis sajtos csirkemell » Sajtbundás csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.