Tutireceptek.hu fejléc

Hideg sajtkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
30 dkg ömlesztett krémsajt
1 kis pohár tejföl
15 dkg reszelt Trappista sajt (más keménysajt is jó)
1 fej vöröshagyma (friss metélőhagyma is jó)

Elkészítés:
A hagymát lereszelem, vagy apró darabokra vágom.
A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverem és kenyérre kenve fogyasztható.

Tanácsok:
Könnyebb dolgozni, ha nem közvetlenül a hűtőből veszem ki a krémsajtot, hanem kicsit szobahőmérsékletűen.
Érdemes kipróbálni sonkás, sőt snidlinges ízesítésű sajtkrémmel is.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg húsos töltött alma » Szardíniás sajtkrém » Hideg csokis kocka2 » Sajtkrémes-csirkés muffin
» Bajoros sajtkrémleves » Hideg joghurtleves » Hideg kutya » Hideg banánkrém leves...
» Hidegen kelesztett lángos » Hidegkutya » Hideg Kutya(Csokis szelet) » Hideg sonkás sajttekercs
» Sajtkrémes-szalonnás batyu » Sajtkrémleves cipóban » Hideg hústál » Hideg barackleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.