Tutireceptek.hu fejléc

Hercegnőburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 tojássárgája
½ dl tejszín
25 dkg reszelt sajt
1 kk. mustár
frissen õrölt bors

Elkészítés:
A sütõt forróra elõmelegítjük (210°C).
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfõzzük, leszûrjük és áttörjük.
A tojássárgákat a tejszínnel, a sajttal, a mustárral és a borssal simára keverjük és a burgonyához adjuk.
Kivajazunk egy tepsit, és a nyomózsákba töltött burgonyából kis "csókokat" nyomunk rá. 20 perc alatt aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsropogós » Baconos gezemice » Rizsgombóc » Krokett
» Krumpli móring (családi adag) » Egresmártás » Rizs AndikAnyuka módra » Tönkölynokedli
» Almás rizs » Tarhonya olaszosan » Aszpikos finomság » Párolt mézes almás
» Sajttal töltött falatkák » Zöld rizs » Zsemlegombóc 3 » Aszpikos sonkatekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.