Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás fánk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre

4 evőkanál liszt
3 dl tej
6 zöldhagyma
1 csokor friss zöldfűszer
4 dkg ementáli sajt
2 tojás

bors
3 evőkanál vaj
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
Összekeverjük a lisztet és a sót,kevés vizet adunk hozzá ésállni hagyjuk.Felverjük a tojást,hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a fűszereket,majd a reszelt sajttal együtt a tésztába gyúrjuk.Felhevítjük a vajat és az olajat,és kis fánkokat barnára sütjük benne.
Salátával tálaljuk.

Tanácsok:
Finom,próbáld ki:)

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-gombás csirkemáj » Hagymaszirup » Fokhagymás-diós lapcsánka » Tökmagos-hagymás pogi
» Fokhagymás, sajtos cukkini » Fokhagymás tengeri halfilé » Brokkoli fokhagymás vajban » Hagymás virsli
» Hagymás, szalonnás röszti » Krumplis, hagymás omlett » Fokhagymás, tepsis csülök » Diós-hagymás céklasaláta
» Fokhagymás pulykaragu » Hagymás sajtöntet tésztára » Fokhagymás-paprikás omlett » Újhagymás spárgaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.