Tutireceptek.hu fejléc

Gurmand-falatok recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 kifli
40 dkg libamájas kenőmájas
1 evőkanál konyak
10 dkg áfonyabefőtt
őrölt szerecsendió

Elkészítés:
A libamájas kenőmájast konyakkal és őrölt szerecsendióval izésítjük. A kifliket fölkarikázzuk és a libamájas krémet vastagon, rákenjük.
Az áfonyabefőttet szitán lecsöpögtetjük, és minden falatka tetejére egy-egy kiskanálnyit halmozunk. Fogpiszkálót beletűzve tálra állítgatjuk a falatkákat.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldpaprika juhtúróval töltve » Kenőmájas fűszeresen » Tojásos camembert krém » Zellerkrém, Sárgarépakrém
» Zsemlében sült sonkás tojás » Töltött sült kifli » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Diétás szendvicskrém
» Répakrém » Vendégváró szendvics » Jimmy kedvence » Bazsalikomos olívás túrókrém
» Padlizsánkrémem » KÓKUSZOS FRENCH TOAST (édes) » Édes mézes bundáskenyér » Sonkás szendvics 3.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.