Tutireceptek.hu fejléc

"Forró csoki" recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:

- 3 ek. karob por
- 0,5 mk. stevia por
- 1,25 l natúr magtej (mandula-, rizs-, zab-tej)
- 1/4 mk. Bourbon vanília

Elkészítés:
- Keverjük össze a karob port és a stevia port egy lábasba.
- Adjunk hozzá kb. 1dl magtejet és keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
- Az így kapott krémet fokozatosan hígítsuk fel további 1 l. magtejjel.
- Az egészet tegyük fel a tűzre és melegítsük lassú tűzön 2-3 percig, vigyázva, nehogy odaégjen.
- A végén tegyük bele a vaníliát és melegítsük a kívánt hőmérsékletre.

Tanácsok:
- Azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: apokrif


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegan tejföl » Mediterrán tészta » Amarant krémleves » Amás-diós
» Gombás rakott palacsinta » Búzaleves » Csicsókás keksz » Keksz székrekedésre
» Shaorma házilag » Sukiyaki » Karobos tönkölydara-puding » Zabpelyhes-almás süti
» Szója-puffancs » Citromos golyók » Túróval töltött rántott gomba » Köleskrém-leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.