Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás serpenyős csirkemáj recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
0,5kg csirkemáj
20dkg szeletelt gomba
15dkg füstölt kolozsvári szalonna
4 gerezd fokhagyma
só,bors,petrezselyemlevél,majoranna

körethez:1kozerv kukorica,rizs

Elkészítés:
A szalonnát felkockázom és kis zsiradékon pirosra sütöm,félreteszem egy kistányérra. A csirkemájat nagyobb darabokra vágom. A szeletelt gombát lepirítom a zsiradékban,majd hozzáteszem a csirkemájat és összesütöm,közben ráreszelem a fokhagymát,fűszerezem:só (vagy ételízesítő),bors,petrezselyemlevél,majoranna ízlés szerint.A végén hozzáöntöm a pirított szalonnát,és kész.
Párolt kukoricás rizzsel ajánlom.

Tanácsok:
Én ezt nem olajjal,hanem libazsírral sütöm. Sokkal finomabb ízt ad neki!!
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: grety.25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rátott csirkemáj » Csirkemájas tál » Édes-savanyú csirkemáj » Sajtos csirkemáj-rizottó
» Fokhagymás bagett » Fokhagymás vaj » Fokhagymás padlizsán » Sertésszelet csirkemájjal
» Fokhagymás hal » Fokhagymás krumpli* » Fokhagymás sajtkrémleves » Fokhagymás-gombás spagetti
» Fokhagymás vadlibamell » Kati csirkemája » Tepsis, lecsós csirkemáj » Csirkemáj baconban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.