| Csokoládés eper tejszínhabbal receptSütemények, édességek Hozzávalók: 50 dkg eper 20 dkg étcsokoládé 5 dkg porcukor 1 dl tejszín 3 dkg vaj 1/2 zacskó vaníliás cukor Elkészítés: Kemény, ép epreket válasszunk, jól mossuk meg és szárítsuk le jól. Közben a csokoládét olvasszuk fel lassú tűzön a margarinnal, a tejszínt verjük félkemény habbá a porcukorral. Az epreket mártsuk hústűvel a csokoládéba, csöpögtessük le, és alufóliára szedjük, itt hagyjuk megdermedni. Tejszínbe mártogatva fogyasszuk. Tanácsok: Cukorbetegek édesítőszerrel készíthetik el. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Tűz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |