| Csőben sült, rakott lencse. receptEgytálételek Hozzávalók: 1 cs lencse 1 ek ételízesítő 1kk só 1kk bors 3db babérlevél 3 gerezd fokhagyma 30 dkg darált hús 1 pohár tejföl 10 dkg reszelt sajt 1 db tojás Elkészítés: A lencsét ételízesítős, borsos,fokhagymás, babérleveles vízben puhára főzzük.A darált húst hagymán pörköltszerűen lesütjük,borsot sót adunk hozzá.A lencse felét jénaiba rétegezzük, a darált húst rásimítjuk, majd újból lencse kerül rá. A tetejére tojással sajttal elkevert tejföl kerül.Forró sütőbe átsütjük, amíg a teteje piros lesz. Tanácsok: Színes, frissen őrölt borsot használok. Fotó a naplómba-Életünk, napjaink. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: rolvisa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |