Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyés jégdesszert recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
35 dkg cseresznye
5 dl aludttej vagy joghurt
6 ek zabpehely
4 gombóc vanilia fagylalt

Elkészítés:
A cseresznyét mossuk meg és magozzuk ki. Turmixgépben pépesítsük, majd apránként adjuk hozzá az aludttejet, a zabpelyhet és a fagylaltot. Töltsük poharakba és tegyük hûtõszekrénybe 1 órára. Ízlés szerint cukrozott tejszínhabbal is díszíthetjük.
a cseresznyét pépesítés elõtt áztassuk cseresznyepálinkába


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseresznyés joghurttorta » Cseresznyés tejbezab » Diós-cseresznyés lepény » Cseresznyés sztrapacska
» Cseresznyés-mandulás pite » Cseresznyés pite 1 » Cseresznyés linzer » Kakaós-cseresznyés piskóta
» Cseresznyeszörbet » Cseresznyeszörp » Cseresznyés kalács dióval » Meggyes jégdesszert
» Cseresznyés tekercs » Cseresznyés pite fahéjjal » Cseresznyesorbet » Cseresznyés süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.