| Citromos csillag receptHozzávalók: 3 tojássárgája 13g Canderel édesítő por 2 zacskó Cyroma vaníliás ízű fruktóz 1/2 citrom reszelt héja 1/2 csomag sütőpor 200g őrölt mandula 2 zacskó Cyroma citromhéj ízű fruktóz 2 evőkanál citromlé Elkészítés: A tojások sárgáját az édesítő porral és a vaníliás fruktózzal tálba tesszük és 1 perc alatt elektromos keverőgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a citromhéjat és a sütőporral elkevert őrölt mandulát. A hozzávalókat egynemű tésztává dolgozzuk össze. ()A tésztának nem szabad ragacsosnak lennie!) A gyúródeszkát meghintjük 1 csomag vaníliás ízű fruktózzal, és ezen nyújtjuk ki a tésztát 5mm vastagra. Csillag alakú formával apró süteményeket szaggatunk ki belőle. Kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsiben előmelegített sütőben 180-200°C-on (4-6 fokozat) 10 percig sütjük. A citromlevet összekeverjük 1 zacskó Cyroma citromhéj ízű fruktózzal és a még forró sütemények tetejére kenjük. Tanácsok: A recept tápanyagtartalma: A feltüntett tápanyag adatok tájékoztató jellegűek és csak az összetevők pontos mérése és a recept változatlan formában történő elkészítése esetén érvényesek. Bármilyen módosítás esetén újra kell számolni! Szénhidrát: 1 darab 3,5 g Teljes mennyiség 44 g A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |