Tutireceptek.hu fejléc

Citromfagylalt II. recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
0,5 l víz
20 dkg kristálycukor
1 citrom héja
2 citrom leve
2 tojásfehérje

Elkészítés:
A vizet a cukorral 10 percig forraljuk, kihűtjük.
Belekeverjük a citromlevet (át lehet szűrni) és a habbá vert tojásfehérjét.
Fagyasztóban pár óra alatt kész. Időnként (kb. óránként átkeverjük, hogy homogén legyen az állaga.


A receptet beküldte: spatifillum

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes citromfagylalt » Citromfagylalt » Egyszerű citromfagylalt » "Bűnmentes" Citrom fagyi
» Nektarinos fagylalt » Csokoládés fagylat » Olasz kávéfagyi » Ananász sorbet
» Mogyoró parfé » Epres sorbet » Finom Vienetta házilag » Epres csokis tortafagylalt
» Besztercei fagyi » Bohóc kehely » Karamell fagyi » Rumos fagylaltkehely


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.