Tutireceptek.hu fejléc

Betyár leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg disznófarok,
1 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
1 kis fej zeller,
petrezselyemzöld,
zeller levél,
levestészta (eperlevél, kiskocka, csipetke),
só,
bors,
pici zsiradék

Elkészítés:
A disznófarkat megtisztítjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, borssal, vagy ételízesítővel.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Zsiradékon megdinszteljük, pici pirospaprikát szórunk bele, és ráöntjük a már kész húslevest. Levestésztát főzünk bele. Megszórjuk az apróra vágott zöldségzölddel.

Tanácsok:
Természetesen az adagokat arányosan változtathatjuk. Olcsó és finom leves.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szárnyas raguleves » Brokkoli-sárgarépa leves » Spanyol leves » Hideg sárgadinnyeleves
» Sajtleves húsgombóccal » Hideg Uborkakrémleves » Csurgatott tojásleves » Édeskömény krémleves
» Korhelyleves » Karfiol krémleves » Katalán zöldségleves » Lestyános csirkeraguleves.
» Angol hagymaleves » Virslileves » Padlizsánleves hidegen » Fokhagymakrém leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.