Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai- krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Krém

20 dkg margarin
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
2,5 dl tej
18 dkg porcukor
Tészta

kevés tejföl
fél csomag sütőpor
1 egész tojás
3 csapott evőkanál cukor
6 dkg margarin
20 dkg liszt

Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy könnyen nyújtható legyen. 3 részre vágjuk, és egyenként sütjük rövid ideig, közepes tepsi hátulján.
A krémhez a pudingot megfőzzük. A porcukrot a margarinnal jól kikeverjük, beletesszük a kihűlt pudingot, és jól kihabosítjuk. Megkenjük a lapokat, s a tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, amibe belekevertük az olajat.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diplomata krémes » Andland Debreceni krémese » Karamellkrémes diós kifli » Tejszines mézes krémes
» Franciakrémes-torta » Almás krémes 2. » Nosztalgia krémes » Gesztenyekrémes palacsinta
» Kínai krémes » Nutellás krémes » Krémeske » Omlós krémes Tésztásfültől
» Körte krémes » Karamellás almás krémes » Fincsi almás krémes » Kókuszkrémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.