Tutireceptek.hu fejléc

Angol marhahátszín szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.

Elkészítés:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

Tanácsok:
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos Mimóza szelet » Zöldborsós karajszeletek » Gombás szelet sajttal » Azure bounty szelet
» Mónika szelet » Sajtos szelet » Kinder szelet tojás nélkül » Hamis marcipángolyó
» Puncsos szelet egyszerűen » Halszelet pikáns bundában » Kávés-diós szelet » Natúrszelet
» Mazsolás túrós szelet » Rumos-csokis szelet » Fagyi szelet » Kekszes-túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.